23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Projekt med högsta prestanda - en avgörande framgångsfaktor för AP&T

Med en ny projektorganisation stärker AP&T sin förmågan att leverera kompletta plåtformningslösningar med fokus på minskad totalkostnad för kunden.

Med en tradition av stolta maskinbyggare har AP&T levererat högkvalitativ utrustning för plåtformning i femtio år. Idag är AP&T en global aktör och en majoritet av projekten utgörs av kompletta produktionslinjer för avancerad formning. Det innebär att den enskilda maskinen är en del av en komplex lösning som designas för att leverera en funktion till kunden. Den verkligheten har ställt nya krav på AP&T.

- För att leverera helheten med högsta kvalitet i hela processen, behövs inte bara kunskap och teknisk kompetens, vi behöver också förmågan att säkerställa att vi levererar mot de uppställda målen på effektivast sätt i projektet, säger Max Brandt, Director Customer Projects på AP&T.

En projektledare med ansvar för projektet involveras tidigt i säljprocessen för att stödja ett smidigt övertagande när ordern väl är lagd. Projektledaren ansvarar sedan för hela projektet fram till överlämnande av kundrelationen till eftermarknad och säljorganisation för att säkerställa hög produktivitet och framtida krav på bästa möjliga tillgänglighet..

Projektledaren stöds också av en tvärfunktionell organisation med fokus på att leverera värde till projektet. Det betyder att projekten stöttas av alla delar av företaget och att projektledningen i ännu större utsträckning än tidigare blivit en kärnkompetens för AP&T.

- Vi ser att en stark projektorganisation är en avgörande framgångsfaktor för vår framtida utveckling och vi strävar efter att bli “bäst i klassen” med högst prestanda i branschen, avslutar Max Brandt.

se.aptgroup.com

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Tipsa en kollega

0.031