23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Muratec MT200G T2 levererad till Hova Mekaniska

Hova Mekaniska Verkstad AB är sedan 1985 ett familjeföretag som idag sysselsätter sex personer.

Företagets största kunder finns inom offshorebranschen och bilindustrin men även till andra blandade branscher som t.ex. jaktvapenleverantörer där de har tagit fram egna produkter för bl.a. ställbara kolvar.

”Våra styrkor är att med våra kompetenta medarbetare och en väl anpassad maskinpark kan bearbeta de flesta förekommande material, vi är flexibla och kan hålla korta leveranstider. I övrigt försöker vi ha en nära dialog med våra kunder, och om behov finns så hjälper vi gärna till att ta fram prototyper”, säger Glenn Larsson, produktionschef och delägare på Hova Mekaniska.

Det senaste tillskottet i maskinparken är en Muratec MT200G T2, en cnc-svarv med dubblar spindlar, övre och nedre revolver med drivna verktyg och Y-axel på båda och en 3-axlig portalladdare. Maskinen är även utrustad med ett Iemca Kid 80 stångmagasin. Glenn nämner att uppgraderingen till en mer avancerad maskin är ett villkor för att kunna möta den växande konkurrensen. "Man måste hela tiden utvecklas för att hänga med i svängarna och en maskin med både stångmagasin och portalladdare är helt rätt väg att gå", avslutar Glenn.

Hos Hova mekaniska har produktionen ökat de sista månaderna och den nya maskinen är redan belagd med jobb till bl.a. Parker Hannifin.

Faktaruta MURATEC MT200G T2 >>

Maskin AB A. Fransson
Hälleby 19
153 92 HÖLÖ
Södertälje kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560920455

Kontaktperson

HF
Henrik Fransson
Försäljningschef
+46 0855430935 henrik@maskinfransson.se

Tipsa en kollega

0.031