23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Har du laddat ner appen Produktnyheter?

Det finns en ny version av Produktnyheter, laddad med nya verktyg och lösningar från Sandvik Coromant. Här hittar du även interaktiv grafik och animeringar – ett enkelt och bra sätt att få reda på vad som är nytt inom skärande bearbetning.

Med det nya gränssnittet är det enkelt att navigera och du kan själv anpassa innehållet efter dina önskemål: ladda ner appen till din smartphone eller surfplatta och välj det du vill ha från biblioteket.

Ligg steget före konkurrenterna – håll dig uppdaterad med appen Produktnyheter!

Med appen Produktnyheter i din smartphone eller surfplatta får du en unik virtuell upplevelse när du söker information om nya verktyg och lösningar från Sandvik Coromant.

Med hjälp av interaktiv grafik och animeringar ger appen dig en tydlig bild av verktygen, deras fördelar och hur de fungerar. Beroende på vad du är intresserad av kan du anpassa innehållet efter dina önskemål. Välj och vraka bland mapparna i biblioteket med Produktnyheter.

Att använda nya verktyg med den senaste tekniken är ofta nyckeln till konkurrenskraft på marknaden. Ligg steget före konkurrenterna – håll dig uppdaterad med appen Produktnyheter!

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Tipsa en kollega

0.016