23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Högprestanda lim och tätningsmedel för belysningsapplikationer

OTTO har skapat en ny produktlinje lim och tätningsmedel för belysningsapplikationer – NOVASIL 800-serien – med målsättningen att uppfylla de viktigaste applikationskraven inom belysningsindustrin.

Konstgjord belysning är ofta underskattat. Det gör natten till dag, ger dig möjlighet till säker och hälsosam arbetsmiljö, eller varnar för fara när en olycka är på väg. Samtidigt använder belysning värdefull energi. Dagens belysningskonstruktioner hjälper till att uppfylla alla dessa krav. Med sin speciellt framtagna produktlinje av lim och tätningsmedel för belysningsapplikationer bidrar OTTO till produktionen av effektiva, moderna lampor med lång hållbarhet och styrka.

OTTO har skapat en ny produktlinje lim och tätningsmedel för belysningsapplikationer – NOVASIL 800-serien – med målsättningen att uppfylla de viktigaste applikationskraven inom belysningsindustrin.

Dessa 1 och 2-komponent silikon underlättar limning och tätning i applikationer inom alla områden från bostäder till fordon samt inom elektronikapplikationer som vid ingjutning av elkomponenter.

Mer information om applikationer och nya produkter kan du läsa om i broschyren nedan.

http://www.otto-chemie.de/live/www/wc_infomaterial/psfile/datei_1/92/OTTO_Licht5060f7ebd73e3.pdf

En separat mikro-sida finns också som ger information om olika applikationsområden. Du hittar den på www.otto-lighting.com

Sedan 1960 har OTTO utvecklat och producerat silikonlim och tätningsmedel baserat på silikon, PU, hybrid and akrylat. OTTO utvecklar sina produkter i sina egna laboratorier och produkterna marknadsföres under varumärkena: OTTOSEAL® tätningsmedel, OTTOCOLL® lim och Novasil® industriprodukter. OTTO´s breda produktutbud ger Tribotec möjlighet att erbjuda kunderna i Sverige och Danmark ett starkt komplement till vårt nuvarande breda lim och tätningsmedels sortiment.

OTTO´s styrka ligger i deras förmåga att ta fram kundunika specialprodukter och sedan förpacka de efter kundens önskemål.

Kontakta Kim Hedén Tribotec AB på 0702-00 31 35 eller via mail: kim.heden(at)tribotec.se för mer information om OTTO Chemie silikonlim / tätningsmedel.

Silikonlim ger oanade möjligheter

Silikonlim (rtv silikon) är ett rumstemperatur härdande, syntetiskt material, som har mycket bra tålighet mot höga temperaturer, kemikalier, fukt, väder och UV-ljus. RTV Silikon fäster mycket bra på metaller, glas, silikongummi och vissa feta plaster, dvs. material som annars kan vara svårlimmade. man kan självklart limma de flesta metaller med ett silikonlim också.

Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562346089

Tipsa en kollega

0.094