23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Snabbhärdande silikonlim för höga temperaturer

Att limma dörrar, glas, förstärkningar och andra konstruktioner i konstruktioner som utsätts för höga arbetstemperaturer upp till 285 gr är nu möjligt.

Tribotecs nya samarbetspartner OTTO Chemie har ett brett produktsortiment av 1- och 2-komponent silikonlim för denna typ av utmaningar inom sammanfognings. Namnet på denna produktlinje är Novasil och produkterna finns i en mängd applikationer världen över.

Beroende på kundkrav och förutsättningar finns Novasil produkter med olika härdtider, viskositet och färgval. Tack vare OTTO´s möjlighet till kundanpassade produktformuleringar så ges möjligheten att ta fram precis den produkt som behövs för varje applikation.

Även om oljor och fett är involverade så fungerar produkterna utmärkt i applikationer för att limma exempelvis ugnsluckor, men användningsområdena sträcker sig naturligtvis utöver vitvaruapplikationer ända in i alla industriella applikationer där kravet finns på en stark flexibel limfog.

Tribotec har mångårig erfarenhet industriell limning, tätning och inkapsling inom maskin, elektronik, flyg, fordon, livs och läkemedels industrin med rtv silikon och andra silikonprodukter. Vi har ett brett program av silikonlim för höga temperaturer. Rådgör gärna med oss i ett tidigt skede.
Av erfarenhet vet vi att projekten vinner tid och kvalitet av ett tidigt samarbete.

Tag kontakt med oss, vi kommer gärna ut och besöker er. Kontakta Kim Heden på telefon 0702-00 31 35 eller via mail: kim.heden[at]tribotec.se för mer info om Novasil produkterna.

Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562346089

Tipsa en kollega

0.031