23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Prevas kundtidning, Tech Trends

Så kan nordisk industri återta ledartröjan.

Trots tecken på ljusare tider har industriföretagen det fortsatt tufft. För att fortsätta vara konkurrenskraftiga behöver industrin förbättra och finslipa sina processer för produktion och tillverkning.

De tecken vi ser inom Prevas är att företag blir allt mer medvetna om att en gångbar väg fram är att arbeta med produktivitetsförbättringar och effektivisera sina anläggningar, både lokalt och globalt. I detta ingår att hitta besparingar i befintliga produktionsanläggningar för att bland annat förkorta ledtiden samt förbättra och förstå hantering av produktdata. Ett viktigt moment är att hitta metoder och lösningar för att kunna ta tillvara all data som gör att man kan analysera händelseförlopp. För att åstadkomma förbättringar i en produktion måste man ha verktyg och metoder som tillhandahåller information om inte bara att och vad som händer utan varför.

Så förbättrade Coca Cola sin produktionsprocess
– Vi har jobbat hårt för att nå detta och vi har stor hjälp av Prevas och Infor EAM för att lyckas, säger André Nilsen Ibenholt, chef för Utilities & Facilities på Coca Cola Enterprises i norska Lørenskog.

Sandviks erfarenheter vid genomförande av ett automatiseringsprojekt
Sandvik, global verkstadskoncern inom metallbearbetning, materialteknik, gruv- och anläggningsindustri, började sin automationshistoria år 2000 med Mikael Herdin från Sandvik som drivande kraft. Mikael ger sina 10 bästa råd vid införande av ett globalt automationssystem.

Swedpaper kör underhållssystem via iPads.
Berörs personal delaktiva i val av underhållssystem.

Läs artiklarna i Prevas kundtidning nr 3 2013.

Prevas AB
Box 4, Glödgargränd 14
721 03 Västerås
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5562521384

Kontaktperson

HL
Helena Lundin
Kommunikations- & informationschef
+46 21 360 19 20 helena.lundin@prevas.se

Tipsa en kollega

0.032