23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Högtryck på Elmia

Lesjöfors har återigen upplevt en mycket framgångsrik mässa på Elmia Subcontractor. Antalet förfrågningar var rekordstort och många ville fortsätta kontakten efter mässan.

Elmia Subcontractor 2013 är norra Europas mest betydelsefulla mässa för tillverkningsindustrin. Den 30:e mässan i ordningen som hölls 12-15 november blev den största någonsin, med en yta på 18 307 kvadratmeter. Hela 1 128 utställare från 29 länder samsades om utrymmet.

Högtryck i montern
I Lesjöfors monter var en strid ström av besökare nyfikna på det breda utbudet av fjädrar och banddetaljer. Lesjöforsrepresentanterna hade fullt upp med att berätta om högteknologiska projekt man varit en viktig del i. Många ville även diskutera kommande samarbeten.
- Av årets 15 311 besökare var det nog inte många som missade oss, med tanke på antalet kontakter vi får förmånen att fortsätta jobba vidare med på hemmaplan, säger Henrik Berner mässansvarig för Lesjöfors.

Brett fjädersortiment i montern
I mässmontern fanns inte bara ett urval från det breda sortimentet av fjädrar, gasfjädrar och banddetaljer utan även en fullfjädrad racingbil. Förra årets tävlingsbil som ingenjörsstudenter på Chalmers tävlade med i prestigefyllda Formula Student fick mycket uppmärksamhet. Lesjöfors har i många år sponsrat Chalmersbilen med fjädrar.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.046