23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

CoroDrill 870 borr med utbytbar spets – nu också för rostfritt stål

Från den 1 oktober finns nya CoroDrill 870 för stål- och gjutjärnsborrning också tillgänglig för borrning i rostfritt stål.

Som en del av en ny generation borr med utbytbar spets är CoroDrill 870 konstruerad för att spara tid och minska hålkostnaderna.

Diameterområde, steg och längd för CoroDrill 870 kan anpassas för optimerade applikationer. Hål kan borras mer effektivt och enligt mer exakta specifikationer, vilket medför att hålen blir bättre anpassade till efterföljande operationer. Det mycket säkra gränssnittet mellan borrkropp och spets ger tillförlitlighet och precision, och en snabb och enkel metod för spetsbyte maximerar den aktiva bearbetningstiden.

Sorter och geometrier

De nya skäreggsgeometrierna och sorterna ger hög bearbetningssäkerhet och möjliggör högre borrsjunkningshastigheter, med bibehållen spånkontroll och förlängd skärlivslängd. GC2234-sorten inkluderar ett finkornigt substrat med högt krominnehåll och en ny PVD-beläggning med optimal sammansättning för ISO M-borrning (rostfritt). Den tunna AlTiN PVD-beläggningen omfattar förbättrade arbetssteg för vidhäftning, och resultatet märks i form av längre verktygslivslängd och ökad förmåga att stå emot urflisning.

Borret finns som standard i diameterområdet 10,00–26,65 mm och i längder upp till 8 × borrdiametern. Varje borrkropp har en unik gränssnittsstorlek med matchande skäreggar för håltoleranserna H9–H10.
​​
Sandvik Coromant
Sandvik Coromant är en global ledande leverantör av skärande verktyg, bearbetningslösningar och know-how till den metallbearbetande industrin. Med omfattande investeringar i forskning och utveckling skapar vi unika innovationer och sätter nya produktivitetsnormer tillsammans med våra kunder. Dessa inkuderar världens största bil-, flyg- och energiindustrier. Sandvik Coromant har 8000 anställda och finns representerat i 130 länder. Vi är en del av affärsområdet Sandvik Machining Solutions inom den globala industrikoncernen Sandvik.

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Tipsa en kollega

0.031