23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Damstahls specialister öppnar rostfri blogg

När konjunkturen vänder uppåt gäller det att företagen har optimerade kalkyler. Damstahls bidrag är den nya bloggen ”Snacka om rostfritt” som bland annat ska vägleda om rätt materialval till rätt pris.

Peter Sjödahl, vd Damstahl Sverige:
– I dagens knivskarpa konkurrens ställs det stora krav på materialvalet. Det gäller inte minst för rostfritt stål. Ett för billigt material kan påverka hållfasthet och livslängd, å andra sidan kan ett för dyrt material ge ett för högt pris på slutprodukten. Därför öppnar vi nu en blogg för våra kunder, men hela det rostfria Sverige är välkomna att ta del av kunskapen hos våra tre produktspecialister.

De tre produktspecialisterna är: Jan Laurin, specialist på rör och rördelar, Patrik Leijon, specialist på plåt, Tord Nilsson, specialist på stång.

Patrik Leijon:
– Vi på Damstahl vill gärna dela med oss av vårt kunnande till nuvarande och framtida kunder. På bloggen kommer vi att skriva om hur företag kan spara pengar genom att välja rätt rostfri lösning. Vi kommer också att svara på frågor, fånga upp rostfria nyheter och bjuda på överraskande fakta.

Adress till bloggen: snackaomrostfritt.se

För mer information, vänligen kontakta
• Peter Sjödahl, vd Damstahl Sverige, direkt 040-59 69 02, mobil 0703-16 00 49.
• Patrik Leijon, 040–59 69 00, 0703–73 60 89.

Damstahl är Skandinaviens mest betydande grossist inom rostfritt stål. Vi lagerför Sveriges bredaste och djupaste sortiment vilket möjliggör snabba och säkra leveranser över hela landet.
I Sverige finns vi i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall, är 60 anställda och omsätter 600 MSEK. Damstahl ingår i NEUMO-Ehrenberg-Group som finns world wide. Läs mer på
Läs mer på www.damstahl.se

Damstahl ab
Cylindergatan 2
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5562078534

Tipsa en kollega

0.032