23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

”Vi vill bara ha det bästa.Därför passade X-Guard Contour oss perfekt”

Formteknik Verktygs AB När man skulle investera i maskinskydd runt den nya robotcellen var funktion och design viktigast och därför fick vi på Axelent leverera vårt X-Guard system till denna fina anläggning.

Formtekniks verksamhet drivs idag med betoning på tre huvudsakliga kundsegment: Förpackning, Caps and Closures samt specialinriktning mot utvalda kunder, men har under senare tiden också satsat på kunder inom ett fjärde segment, Medicinteknik.


Jan Aronsson, VD:

”Under senare år har vi valt att satsa på ett fåtal, men riktigt stora kunder inom segmenten Caps & Closure, Medical Devices, Thin Wall Packaging. För att bl a kunna erbjuda våra kunder provkörningar av verktyg har vi nu byggt ett s k Technical Center. I detta finns även en helt ny helautomatiserad robotcell som idag betjänar 3 bearbetningsmaskiner genom att förflytta sig på en räls. Denna anläggning kan vi köra dygnet runt om vi behöver. Det är en stor
investering, men ligger samtidigt i linje med vår strävan om ständig teknikutveckling.”

X-Guard Contour en talande form

”När vi fick se Axelents X-Guard Contour bestämde vi oss direkt för att detta var ett perfekt skydd för vår nya robotcell. De rundade hörnen har givetvis en funktionell betydelse, men framför allt ger skyddet ett mer designat och genomarbetat intryck, vilket passar oss perfekt. Det talar samma språk som övrig anläggning. Vi vill alltid välja det bästa, både för oss och våra kunder.”

Fakta Formteknik

Företaget grundades 1979 och har idag 30 anställda. Genom konsekvent satsning på senaste teknologi och hög kompetensnivå hos alla medarbetare, har företaget utvecklats till att vara ett av de ledande i Europa inom formverktygs tillverkning.

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Tipsa en kollega

0.048