23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hoffmann Group gör den nya katalogen mobil

Ravema är sedan 2003 partner till Hoffmann Group, Europas ledande systempartner för kvalitetsverktyg, och ansvarar för försäljning och marknadsföring i Sverige, Norge och Finland.

Den nya produktkatalogen från Hoffmann Group finns tillgänglig fr o m 1 augusti. Den 43:e utgåvan innehåller mer än 5,900 nya artiklar. Enbart inom området skärande bearbetning och hållande verktyg finns 3,900 artiklar. Företaget erbjuder mer än 55,000 kvalitetsverktyg från världsledande tillverkare inklusive Hoffmanns eget premium-märke GARANT. För första gången har katalogen nu utökats med att inkludera QR-koder. Dessa kan skannas via en egenutvecklad ”Hoffmann-App” för direkt tillträde till företagets egna internet erbjudanden. Denna app är tillgänglig för gratis nedladdning av de som använder iPhones eller Android Smartphones.

Den tryckta katalogen från Hoffmann Group har en lång tradition och är mycket omtyckt av kunderna – framför allt när de arbetar ute i verkstaden och inte har omedelbar tillgång till en PC och internet. De nya QR-koderna och Hoffmann App:en är exakt rätt tillägg i katalogen – de utgör länken mellan den tryckta sidan och online erbjudandena från Hoffmann Group och all övrig information som finns där. Kamerafunktionen i en Smartphone gör att användare kan skanna QR-koderna i katalogen såväl som EAN koder på verktygsförpackningen. Koden leder användaren till relevant produktinformation och snabb orderläggning på internet. Appen gör att kunderna t ex smidigt kan beställa verktyg mobilt under en installation eller på resande fot. Eftersom tillgången är online, kan man alltid lita på att appen ger den absolut senaste informationen.

Se kort film som visar Hoffmann appens funktioner:
http://www.youtube.com/watch?v=HvQOVcG0tsE

Två volymer – tillgängliga på 16 språk
Med den 43:e katalogutgåvan presenterar sig verktygsspecialisten återigen på topp – även internationellt. Bestående av huvudkatalogen omfattande 1,504 sidor och arbetsplatsinredningskatalogen med 304 sidor är ”Den Orange Bibeln” den mest omfattande katalogen i sitt slag. Både den tryckta katalogen och även Hoffmann appen finns från början tillgänglig på 16 språk.

Premium märket GARANT´s produktprogram har utökats väsentligtNu finns det utökade GARANT programmet, som fokuserar på högpresterande verktyg och precisionverktyg, samt även speciella industribehov, tillgängligt från Hoffmann Group. T ex kan kunderna för första gången beställa GARANT Quick Turn, ett nytt program av skärhållare för verktygslöst byte av vändskär. GARANT´s borrchuckfamilj har också utökats: GARANT MicroClamp har utvecklats speciellt för kraven från elektro- och klocktillverkningsindustrin, medicinteknik samt formbyggnad. Den nya GARANT Slipper momentnyckeln ligger bekvämt i handen även under längre arbetspass och möjliggör snabb växling av hylsa och ser till att den är säkert åtdragen. En speciell avtryckarmekanism förhindrar effektivt ofrivillig överdragning.

Ravema AB
Margretelundsvägen 1
Box 423
331 24 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560449786

Tipsa en kollega

0.031