23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KUKA Nordic öppnar nya försäljningskontor i Jönköping och Stockholm

Göteborg, Maj 2012 - Göteborgsbaserade KUKA Nordic AB täcker alla Nordiska länder med försäljningskontor. Nu satsar företaget ytterligare på ”hemmamarknaden” och expanderar.

KUKA’s verksamhet i Sverige har historiskt haft sin utgångspunkt ifrån Göteborg där nära relationer till biltillverkare har skapat rätta logistiska förhållanden. Med stor succé på automationsmarknaden räcker det dock inte länge att endast ha Göteborg som bas för KUKA’s aktiviteter. Under andra kvartalet i år öppnar KUKA nya försäljningskontor i både Jönköping och Stockholm. Båda städerna har strategisk stor betydelse för närhet och tillgång till marknader som passar KUKA speciellt bra med avseende på produktsortiment. Det planeras ytterligare två svenska försäljningskontor i Sverige och de nyetablerade kontor kommer utöver att skapa en viktig närhet till kunder på säljsidan att agera isbrytare för en ny och mera utspridd serviceorganisation.

”KUKA’s kraftiga expansion i Sverige är till stor del en påföljd av mycket duktiga och lojala KUKA System Partners”, säger Jacob Vierø, Nordisk försäljningschef, som fortsätter, ”Succén i Sverige kom nästan ett år snabbare än planerat, KUKA’s utökning av flera säljkontor är förstås en del i vår satsning framåt och en konsolidering på KUKA Nordic’s viktigaste marknad, men skall även ses som vår kvittens till våra partners för deras stora och viktiga arbete. Ett team är bara ett team när alla satsar jämbördigt. För KUKA är teamkänslan den allt övervägande viktigaste faktorn för vår trivsel och våra framgångar”.

Om KUKA NORDIC AB
KUKA förser marknaden med flexibla, robotbaserade system för automation inom bil-, flyg- solenergi- och tillverkningsindustrin och har sin kärnkompetens inom utveckling, tillverkning och försäljning av industrirobotar, styrsystem, mjukvara och linjära enheter. KUKA NORDIC AB i Göteborg är ett svenskt dotterbolag till KUKA Roboter GmbH som ligger i Augsburg, Tyskland. Företaget har 25 dotterbolag världen över och ca 2 750 anställda. 2011 uppgick KUKA Roboters omsättning till 616,3 miljoner euro.

KUKA Nordic AB
A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562540723

Kontaktperson

CA
Carola Andersson
Marknadsansvarig
+46 708327068 carola.andersson@kuka.com

Tipsa en kollega

0.033