23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ruukki har utsett Stålgross till sin första svenska certifierade partner inom programmet CPP

Genom certifieringen intensifierar Ruukki sitt samarbete med utvalda stålleverantörer, varav Stålgross i Sverige AB nu är den första i Sverige. Programmet skapar mervärde för slutkunderna som får bättre service.

Ruukkis program CPP (Certified Partner Program) innefattar stålleverantörer inom olika Europeiska länder samt inom nya marknader. Certifieringen skapar nytta både för leverantörerna och för Ruukki. Leverantörerna får ännu bättre tekniskt support för produkter och tjänster, samtidigt som de får tillgång till Ruukkis marknad. Ruukki i sin tur kan föra nära dialog med partnern och får därmed bättre insikter om behov och önskemål som sedan kan förverkligas inom produktutveckling.

” Idén med programmet är att utveckla vårt leverantörsnätverk och därigenom höja våra partners kompetensnivå inom hantering av Ruukkis stålprodukter och applikationer”, säger Johan Magnusson, ansvarig för Ruukki Metals affärsområde i Sverige.

Stålgross är ett företag som är specialiserade inom plåtprodukter och förser industriföretag och stålförbrukare med ett brett utbud av stålsorter, dimensioner och kundspecifika lösningar. Försäljning sker från eget lager som anpassas efter kundernas efterfrågan och behov.

Stålgross arbetar för en hållbar utveckling genom kvalitetsarbete ISO 9001 och företrädesvis med leverantörer som delar och agerar efter principerna för Corporate Social Responsibility (CSR).

Stålgross samarbete med Ruukki ger kunskaper om stålets egenskaper och en säkrare tillgång till material, vilket gör att kunderna får en komplett leverantör av plåtprodukter.

”CPP samarbetet med Ruukki är något som har vuxit fram och fått ta sin form under en längre tid. Det är särskilt intressant utifrån att vi tillsammans med Ruukki har ett gemensamt uppdrag, gemensamma värderingar och lika företagskulturer. Under hela resans gång med Ruukki har jag uppskattat hur företaget står för nytänkande och proaktivitet”, säger Jörgen Brorsson, vd för Stålgross.

” Vi kommer att få ta del av Ruukkis kunskap i ännu större utsträckning; produkter, teknisk support och övriga mekanismer som styr marknaden. Detta blir till fördelar som ökar våra kunders konkurrenskraft.”

”Vi ser att partnerskapet kommer att bli en varumärkeshöjande aspekt för oss och ge oss ovärderliga förutsättningar att öka våra marknadsandelar” menar Jörgen Brorsson.

Stålgross i Sverige AB
Tuvullsvägen 5
554 75 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE556575206901

Tipsa en kollega

0.078