23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sverigepremiär för Ruukki Express – ny shop och mötesplats för plåt- och byggbranschen

Stålkoncernen Ruukki utökar sin satsning på den svenska marknaden och öppnar sin första Ruukki Express-shop i Göteborg. Med detta koncept erbjuds kunder inom plåtslageri- och byggbranschen en bättre tillgänglighet av Ruukkis produktsortiment.

Konceptet Ruukki Express är sedan tidigare etablerat i Polen, Baltikum, Holland och Finland.

- Att öppna Ruukki Express även på den svenska marknaden ligger i linje med Ruukkis målsättning att öka tillgängligheten till våra produkter och inte minst utveckla relationer och givande samarbeten med kunder och branschen i stort. Vi har lyssnat på våra kunders behov och vill möta efterfrågan av serviceinriktade lösningar för försäljning av Ruukkis produkter inom bygg- och plåtslageriverksamheter, säger Martin Flodihn, Business director, Ruukki Sverige AB.

- Fördelen med att Ruukki säljer sina egna varor direkt i butik är att våra kunder kan vara med och påverka både sortiment och produktutveckling, säger Peter Åsberg, som är Shop manager för Ruukki Express i Göteborg.

Ruukki Express blir en shop med ett brett sortiment av produkter för bygg- och plåtslageriverksamheter, och tillhandahåller även distribution med turbilar. Det utökar servicegraden och ger trygga leveranser till önskad adress.

- Med Ruukki Express blir det både trevligare och klart enklare för våra kunder att handla och hämta varor, säger Peter Åsberg.

Ruukki Express öppnar i mitten av maj.

För frågor och mer information kontakta:
Martin Flodihn, Business director, Ruukki Sverige AB
martin.flodihn@ruukki.com
Tel: +46 709 833 451

Peter Åsberg, Shop manager, Ruukki Express, Göteborg
peter.asberg@ruukki.com
Tel: +4610-78 78 453

SSAB AB
BOX 70
101 21 Stockholm
Borlänge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560163429

Tipsa en kollega

0.031