23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bångbro utsett till ett Gasellföretag

Bångbro Bandbutik, Bergslagen Steel Service Center, har av Dagens Industri utsetts till Gasellföretag 2014.

Nyckeln till Bångbro Bandbutik AB framgång är enligt vd Peter Möller satsningar på nya affärsområden, som logistikcenter och ett kraftfullt breddat rostfritt sortiment.

– Vårt mål är att bli kundernas förstahandsval som leverantör. Vi sätter kunderna i centrum och är lyhörda för deras krav på oss vad gäller flexibilitet, service, snabbhet och teknisk support. Här spelar företagets erfarna och kompetenta personal en stor roll. Vi vill vara en komplett leverantör inom ramen för de tjänster vi erbjuder, säger Peter Möller, i ett pressmeddelande.

Varje år utser tidningen ett antal företag till Gasellföretag, i alla län i Sverige. Till kriterierna hör att företaget har minst tio anställda, en omsättning på minst 10 Mkr, har vuxit organiskt – ej genom förvärv eller fusioner – och att företaget som minst har fördubblat sin omsättning under de senaste fyra åren. Till kriterierna hör också att man ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren, har ett samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren som är positivt, samt att man har sunda finanser.

Bångbro Strip Steel
Bångbro Industriområde
714 37 Kopparberg
Ljusnarsbergs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565012696

Kontaktperson

CA
Christel Azrour
Marketing & logistics
+46 040-678 32 75 christel@scanstrip.se

Tipsa en kollega

0.031