23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Prevas återförsäljare av testsystemen WATS och skyWATS

| Medlemsnyhet | Företag Prevas AB

Prevas har tecknat avtal med norska Virinco om försäljning av testsystemen WATS och skyWATS i Skandinavien.

Med hjälp av dessa verktyg kan man var som helst i världen läsa av testdata i realtid. Det blir ett värdefullt komplement till Prevas övriga kunderbjudande.

WATS och skyWATS är kraftfulla system för övervakning och kontroll av testdata. Verktygen samlar bland annat in data från test- och reparationsstationer och förvandlar det till data som är enkelt att analysera och utvärdera. Testsystemet skyWATS är dessutom en prisvärd, molnbaserad version som möjliggör datainsamling i realtid från hela världen. Prevas kan nu leverera, installera och anpassa systemen så att de tillgodoser kundernas behov och därmed stärker deras konkurreskraft.

– Virincos WATS-system passar perfekt in i Prevas produktportfölj. Tack vare det nya avtalet kan Prevas tillhandahålla högkvalitativa lösningar på alla nivåer inom automatiska testsystem. Det gäller allt från specialutveckling av mätinstrument och integrering av testutrustning och testprogram till en effektiv koppling mellan testsystemen och företagets övriga system, säger Søren W. Mathiasen, försäljnings- och marknadschef på Prevas A/S.

Utveckling av testsystem går hand i hand med Prevas kompetens inom elektronikutveckling av mycket komplexa produkter, bl.a. till läkemedelsindustrin där testning är ett absolut krav under utveckling och produktion.

Medlemsnyhet

Företag
Prevas AB

Box 4, Legeringsgatan 18
721 03 Västerås
Sverige
Prevas AB

Tipsa en kollega

0.063