23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Scania godkänner Proton Finishing Bröndby som underleverantör

Bröndbys unika appliceringsmetoder för zinkflakes genom spincoating och spray har fått godkänt av Scania, vilket öppnar upp för ytterligare affärer på fordonssidan för Proton Finishings danska anläggning.

- Tidigare har energisektorn med ytbehandling av gods till bland annat vindkraftverk, där man applicerar zinkflakes genom spincoating och spray, varit dominerande för Bröndby, berättar Anders Olsson som Key account manager och Technical advisor, Proton Finishing. När vi nu kunde erbjuda Scanias detaljer samma appliceringsmetod, innebär det att Bröndby tar steget in mot fordonsindustrin.

Den här typen av ytbehandlingsmetod är unik i Skandinavien och lämpar sig bra för tyngre och mer komplicerade detaljer, vilket passar bra när det gäller detaljerna på Scanias lastbilar och bussar. Och redan nu har Bröndby fått in andra affärer på fordonssidan tack vare Scania-godkännandet.

Även på logistiksidan får Proton Finishing Bröndby godkänt av Scania. Scanias emballage lämnas till Bröndby som packar godset på plats och levererar det packade godset direkt till Scanias fabriker.

- Det känns jätteroligt att även vår anläggning i Bröndby går in mer och mer på svensk automation, avslutar Anders Olsson.

Vill du veta mer?
Kontakta Anders Olsson, Key account manager och Technical advisor
Tel: +46 370 37 47 01
Email: anders.olsson@proton.se

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Kontaktperson

AL
Ann-Chatrine Lundqvist
Marknadskommunikatör
ann-chatrine.lundqvist@proton.se

Tipsa en kollega

0.062