23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tebis Version 3.5 Release 7

Den nya standarden för maximal CAD/CAM-produktivitet

Snabbare och mer produktiva CAD/CAM-processer är mottot för den nya Tebis V3.5 R7. Genom att arbeta med flera CAD-filer parallellt och beräkna även ultrastora komponenter samtidigt, kan projekten organiseras på ett helt nytt sätt och mycket mer effektivt. Filstorleken är nu endast begränsat av mängden installerat minne, så Tebis V3.5 R7 behandlar även de mest komplexa projekt optimalt.

Den nyligen integrerade möjligheten att använda flera fönster möjliggör bekväm växling mellan flera Tebis-filer och kopiering av valfria grafik- och bibliotekselement till andra filer. Kombinationen med möjligheten att enkelt starta NC-beräkningen i bakgrunden och fortsätta arbeta parallellt antingen i samma fil eller i andra filer ger signifikant ökad effektivitet och flexibilitet vid NC-programmeringen, och programmeringskapaciteten utnyttjas på ett optimalt sätt.

Ytterligare höjdpunkter i R7 är de nya CAD/CAM-funktionerna för standardiserad spår- och fickfräsning. Speciell analys- och CAD-automatik förbereder geometrier optimalt med några få knapptryckningar inför programmeringsprocessen och möjliggör för stora tidsbesparingar. (Spårbanor kombineras och centrumkurvor för individuella spår skapas automatiskt). Optimerade bearbetningsstrategier för fickbearbetning (såsom grov- och finbearbetning med konisk fräs samt trokoidala verktygsbanor) ökar kvaliteten på bearbetningsresultatet.
Högsta krav på ytkvalitet trots hög komplexitet kan uppnås med den nya HSC-punktfördelningen, vilket lägger grunden till första klass ytor, optimerade verktygsbanor på modellen samt signifikant reducerade maskintider. Därigenom är behovet av efterbearbetning kraftigt reducerat och mycket dynamiska maskiner kan utnyttjas fullt ut.

Tebis V3.5 R7 är den nya standarden för maximal CAD/CAM-effektivitet vilket möjliggör för kunderna att tillverka sina produkter så ekonomiskt som möjligt, med största möjliga tillförlitlighet för maximal processkvalitet.


Ring oss för mer info, tel. 031 700 17 40

Tebis Scandinavia AB
Backa Bergögata 18
422 46 Hisings Backa
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5564486248

Kontaktperson

TSA
Tebis Scandinavia AB
+46 700 17 40 info@tebis.se

Tipsa en kollega

0.063