23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kimmo Väkiparta avgår som VD för BE Group

Kimmo Väkiparta har meddelat styrelsen att han önskar lämna sin befattning som VD och koncernchef för BE Group.

”Mitt uppdrag var primärt att med olika kostnadssänkande program väsentligt stärka koncernens konkurrenskraft. Detta är nu genomfört och jag tycker då att det är dags för en mer marknadsorienterad VD att ta vid”, säger Kimmo Väkiparta.

”Jag vill tacka Kimmo för hans insatser. Han har varit VD under en tuff tid för branschen”, säger styrelsen ordförande Anders Ullberg.

Rekryteringsprocessen att finna en ersättare har påbörjats och styrelsen har utsett Lars Engström, tidigare VD och koncernchef för Munters, till tf VD från och med den 25 augusti 2014.

Vid frågor, vänligen kontakta:
Anders Ullberg, styrelseordförande i BE Group Tel: 070-632 63 71

BE Group, som är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, är ett handels- och serviceföretag inom stål och metaller. BE Group erbjuder olika sorters service vid användning av stål, rostfritt stål och aluminium till kunder främst inom bygg- och verkstadsindustrin. År 2013 omsatte koncernen 4,0 miljarder kr. BE Group har cirka 800 anställda med Sverige och Finland som största marknader. Huvudkontoret ligger i Malmö. Mer information finns på www.begroup.com

BE Group Sverige AB
Box 225
Besöksadress: Krusegatan 19B
201 22 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561062174

Kontaktperson

JK
Jens Karlsson
Marknadschef
jens.karlsson@begroup.se

Tipsa en kollega

0.047