23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hans Andersson - Ny försäljnings- och marknadschef på BE Group Sverige AB

Hans Andersson har tillträtt som ny försäljnings- och marknadschef på BE Group Sverige AB. Hans tillträder även tjänsten som regional säljchef på BE Groups kontor i Göteborg, där han också är placerad.

Hans har en gedigen arbetslivserfarenhet från stål- och byggrelaterad verksamhet. De senaste tre åren har han arbetat inom Ruukki-koncernen, som Norden- & Skandinavienansvarig för affärsenheten Residential Roofing - takprodukter.

Innan dess har Hans bland annat arbetat inom Lindabkoncernen som affärsenhetschef för ett av Lindabs dotterbolag, samt även som internationell produktchef för tak- och väggprodukter.

”Det känns både spännande och utmanande att nu leda försäljningsarbetet inom BE Groups svenska verksamhet. Konkurrensen är hård men med fokus på att förbättra både vårt kunderbjudande och vårt försäljningsarbete ska vi se till att försvara och utveckla vår position på ståldistributionsmarknaden i Sverige”, säger Hans Andersson i en kommentar till tillträdet.

”Vi på BE Group är mycket glada över att ha kunnat rekrytera Hans till denna tjänst och att han nu är på plats”, säger Kalle Björklund, VD för BE Group Sverige AB.

Hans Andersson kan nås med kontaktuppgifterna nedan:

BE Group Sverige AB
Hans Andersson
Försäljnings- & marknadschef
Box 5062, 402 22 Göteborg
Tel: +46 31 742 2700, Dir: +46 31 742 2733
hans.andersson@begroup.se

BE Group Sverige AB
Box 225
Besöksadress: Krusegatan 19B
201 22 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561062174

Kontaktperson

JK
Jens Karlsson
Marknadschef
jens.karlsson@begroup.se

Tipsa en kollega

0.047