23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Jobro investerar åtta miljoner för att korta kundernas ledtider

Tid är mer värt än guld för tillverkande industrier där marginalerna redan är minimala och även det kortaste stoppet i produktionsflödet förödande för lönsamheten.

Nu investerar Jobro stort i en ny maskinpark för att korta kundernas ledtider ytterligare.

Ulricehamnsbaserade Jobro Plåtkomponenter AB:s viktigaste uppdragsgivare är ledande företag i den svenska verkstads- och fordonsindustrin. Jobro hjälper kunderna att korta ledtider och möjliggöra lägre kostnader, i en tid då kvalitets- kraven ökar och produkterna blir allt mer komplexa. Nu har bolaget storinvesterat i en ny maskinpark, bland annat en 3D-laser- skärmaskin med världsledande prestanda, för att öka effektiviteten.

- Det som var omöjligt för tio år sedan är nu fullt möjligt. Vår investering betyder att vi kan få ut fler artiklar per dag, vilket i sin tur betyder att vi kan ta oss an större uppdrag och lova ökade volymer med bibehållen kvalitet, flexibilitet och service, säger Tobias Ludvigsson, VD för Jobro, i ett pressmeddelande.

Den nya 3D-laserskärmaskinen Rapido från italienska Prima Power är ett led i Jobros expansions- planer att växa såväl ekonomiskt som med fler medarbetare. Ytterligare en fräsmaskin ingår i satsningen framåt. Den nya 3D-laserskärmaskinen sparar även resurser och ger därmed ett mindre avtryck på miljön.

Jobro Sheet Metal Technology
Karlsnäsvägen 9
523 37 ULRICEHAMN
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564712775

Kontaktperson

KE
Kenneth Einarsson
Inköpschef
+46 0321-68 52 03 kenneth@jobro.se

Tipsa en kollega

0.047