23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Möt Tebis på EMO 2013

"Intelligens i produktionen" är mottot på mässan EMO i Hannover. Utmaningarna som sätter industrin på prov idag är tydliga: korta ledtider, hög kvalitet och effektivitet till lägsta pris samtidigt som det är brist på kunnig personal.

Tebis hjälper er att bättre uppnå dessa krav – med processanalys, konsultation och implementation för alla aspekter av tillverkningen, och med enastående CAD/CAM-lösningar. Här följer några exempel:

* Korta era ledtider med hjälp av simulatorn som är integrerad i CAD/CAM-systemet och det optimala stödet av nollpunktsystem för externa uppspänningar.

* Erhåll flexibilitet och utnyttja era maskiner i högre grad genom att använda Tebis multipla uppspänningar.

* Öka effektiviteten tack vare användning av multimaskiner med komplettbearbetning inklusive svarvning, borrning och höghastighetsfräsning.

* Förbättra kvalitén med de bästa strategierna och teknologierna genom att använda optimerade tillverkningsmallar.

* Minska kostnaderna genom kortare körtider med hjälp av optimala verktygsval. Tebis 3till5ax-konverterare undviker eventuella hinder automatiskt och 3D-geometrin kan bearbetas med högmatningsfräsar.

* Minska arbetsbelastningen på användarna med snabb och pålitlig NC-programmering tack vare NC-mallar som automatiskt uppdateras vid förändringar i geometrin eller tillverkningsmiljön.

Detta och många andra lösningar för intelligent tillverkning presenterar vi på mässan EMO i Hannover. Välkomna att besöka oss i monter J18 i hall 25.

Tebis Scandinavia AB
Backa Bergögata 18
422 46 Hisings Backa
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5564486248

Kontaktperson

TSA
Tebis Scandinavia AB
+46 700 17 40 info@tebis.se

Tipsa en kollega

0.047