23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nu väljer kunderna BIOPAD rostskydd

| Medlemsnyhet | Företag Tribotec AB

Att VCI foam, impregnerad skumplast, ger 10 gånger mer rostskydd VCI (VpCI) / yta (m2) än traditionella VPI/VCI- papper och annat VCI baserat förpackningsmaterial är känt sedan länge.

BIOPAD – Miljösmart rostskydd

Detta gör det möjligt att skydda produkter/enheter med stora ytor och aggressiv omgivning. Den unika kombinationen av lågt / högt ångfas tryck (VpCI) som impregnerad skumplast avger säkerställer ett långtids skydd för stora exportförpackningar under exempelvis transport i sjöcontainer men även under lagring.

En av våra största maskintillverkande kunder har i flera år använt den traditionella foamen men har nu gått över till den biologiskt nedbrytbara varianten BIOPAD då fördelarna är många.

Cortec BIOPAD är tillverkad i Nonwowen material som är biologiskt nedbrytbart jämfört med den traditionella foampaden som är en petroleumprodukt.

Cortec BIOPAD ger även mer rostskydd/ytenhet eftersom den är både tunnare och mindre än foampad vilket gör den mycket kostnadseffektiv.

Cortec BIOPAD fungerar även utmärkt i mindre förpackningar som i hel och halvpalls emballage. Genom att kombinera VpCI Biopad eller foam och Cortec VpCI 126 film erhålls ett mycket effektivt rostskydd. (Tekniskt produktblad)

Cortec -skumplast kombinerar VpCI®-skydd med torkmedel enkelt och effektivt i ett enda steg. Skum kan användas separat eller för att förstärka VpCI® -film eller andra Cortec® -förpackningsprodukter för en garanterat helskyddad förpackning.

Här hittar du mer info om produkten.http://www.tribotec.se/blogg/rostskydd-storkund-valjer-biopad/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rostskydd-storkund-valjer-biopad

Medlemsnyhet

Företag
Tribotec AB

Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Sverige
Tribotec AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.047