23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Liedholms Maskinteknik AB har förnyat ASME‐certifikatet

| Medlemsnyhet | Företag Liedholms Maskinteknik AB

Förnyat ASME‐certifikat, enligt ASME "U" och "NB"

Det är med stolthet vi kan meddela att Liedholms Maskinteknik AB under april genomgick en certifieringsprocess enligt amerikanska ASME‐organisationens regler för tryckkärl och därigenom har fått nya ”U” och ”NB” certifikat baserat på senaste kodreglementet från 2010 med 2011‐års uppdatering (addenda 2011). Den tre man starka inspektörsgruppen beslöt enhälligt att rekommendera ASME‐organisationen att förlänga våra certifikat t.o.m. maj 2015, utan uppföljande inspektioner. Det är högsta betyg, och vi har fått det nya certifikatet! Nästa ASME‐utgåva kommer redan 2013 och uppdateras framöver vartannat år, men certifieringen fortsätter med 3‐årsintervall.

Utöver vår ASME‐certifiering satsar vi vidare på ordning och reda genom stegvis införande av ”5S” och ”Lean” samt kvalitet och miljö genom att vi även är certifierade enligt kvalitetsledningssystemen ISO9001 och ISO14001. Då många av våra kunder har en hög miljö‐ och kvalitetsprofil är det en trygghet att veta att deras produkter tillverkas hos en leverantör med höga ambitioner och med rätt kvalitets‐ och miljömål.


Liedholms Maskinteknik AB tillverkar avancerade svetskonstruktioner, tryckkärl och kompletta maskiner till kunder inom energi‐ & miljöindustri, processindustri och för marina applikationer med höga krav på dokumentation och spårbarhet. Vi arbetar såväl med
kolstålskonstruktioner som i höglegerade rostfria material och titan. Vi är vana vid höga krav från våra kunder och har dessutom stor erfarenhet av kundanpassningar med konstruktion och beräkning, produktutveckling och projektledning. Förra året tillverkade vi över 300
större tryckkärl, värmeväxlare och separatorer åt våra kunder och genom deras världsomspännande verksamhet finner man numera Liedholms produkter överallt på land och till sjöss. Vi har ofta internationella besök av såväl slutanvändare liksom tredjepartsorgan vid inspektioner, tester och certifieringar.

Liedholms är geografiskt lättillängligt med hamn, tåg och flygplatser på nära håll. Välkommen att kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Besök oss på www.liedholms.se

Medlemsnyhet

Företag
Liedholms Maskinteknik AB

Ingenjörsgatan 2
252 27 Helsingborg
Sverige
Liedholms Maskinteknik AB

Tipsa en kollega

0.095