23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Liedholms Maskinteknik AB

Liedholms Maskinteknik AB tillverkar avancerade svetskonstruktioner, tryckkärl och kompletta maskiner till kunder inom livsmedel, energi‐ & miljöindustri, processindustri och för marina applikationer med höga krav på dokumentation och spårbarhet. Vi är certifierade för  ASME U-stamp och EN 13445 (PED) klassade tryckkärl i kolstål och olika typer av rostfritt stål.

Vi är vana vid omfattande krav från våra kunder och har en stor erfarenhet av att hantera dokumentation och spårbarhet vid större projekt. Förra året sålde vi över 1500 tryckkärl till olika områden av industrin (t.ex. kärnkrafts-, marin- och livsmedelsindustrin).

Vi besöks ofta av våra kunders kunder från alla världsdelar, och vi är vana att jobba med de flesta typer av inspektioner och certifieringar (t.ex. RCC-M, RMRS, BV, DNV och Lloyds).

Våra kunder är stora företag i olika delar av verkstadsindustrin, så som energi, miljö, livsmedel och kärnkraft. Liedholms ligger geografiskt lätt tillängligt med hamn, tåg och flygplatser på nära håll.


Besök oss gärna på www.liedholms.se (svensk version) eller www.liedholms.com (in English)


Liedholms Maskinteknik AB
Ingenjörsgatan 2
252 27 Helsingborg
Sverige
VAT nummer: SE5560583097
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047