23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kostnadseffektiv och miljövänlig trumlingsprocess

Att rena processvätskor behöver inte vara besvärligt eller dyrt – Låt en processvattencentrifug göra jobbet åt dig!

Under de senaste 20 åren har vätskereningstekniken utvecklats mycket och idag kan man återanvända processvatten och trumlingscompound under lång tid. 
 
Slamtömning kan ske manuellt eller automatiskt. Genom att rena och återanvända processvatten minskar man utsläppen i miljön och effektiviserar användningen av trumlingscompoundet, vilket i sin tur minskar kostnaderna för förbrukning.
 
Det mest kostnadseffektiva och miljövänliga sättet att skydda miljön är att förhindra miljöbelastning från början, inte genom att ta till åtgärder i efterhand.
 
Återanvändning med processvattencentrifuger
För återanvändning avskiljs trumlingsslam och metallspån från vattnet med hjälp av en centrifug. Olja och små partiklar (<1 µ) kan separeras genom att dosera iflockningsmedel.
Trumlingscompoundet som användes i processen förblir till stor del i processvattnet och återanvänds till trumlingsmaskinen.
 
Rening med processvattencentrifuger 
Centrifugeringstekniken separerar partiklar från vattnet med hjälp av centrifugalkraften som är flera gånger högre än jordens dragningskraft (som är principen i t.ex. en sedimenteringstank). Varje processvattencentrifug innehåller alla funktioner som behövs för er specifika trumlingsprocess.

Läs mer hur vi kan hjälpa dig att återanvända ert processvatten.

KMC Ytbehandling AB
Bruttovägen 9
175 43 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564083334

Kontaktperson

MG

Tipsa en kollega

0.047