23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Webbinarium - Cirkulärt byggande 15 mars

Cirkulärt byggande är en förutsättning för att minska koldioxidutsläpp och materialanvändning i fastighetsbranschen. Är du i den cirkulära processen, planeringen eller på väg in? Missa inte detta webbinarium!

Cirkulärt byggande är en förutsättning för att minska koldioxidutsläpp och materialanvändning i fastighetsbranschen. För att utveckla och göra verklighet av det cirkulära samhället och implementera ett nytt förhållningssätt i branschen behöver vi mötas, dela goda exempel och skapa innovation tillsammans. Är du i den cirkulära processen, planeringen eller på väg in – välkomna på vårt webbinarium om cirkulärt byggande 15 mars!

Under webbinariet kommer vi lyfta utmaningar, möjligheter och framgångsfaktorer kring cirkulärt byggande samt belysa några goda exempel. Vi fokuserar på hur, var och när de cirkulära och agila förhållningssätten ska genomsyra både planering och genomförande av projekt i olika faser.

Datum och tid: 15 mars kl. 09.00 – 10.00

ANMÄLAN

Webbinariet är kostnadsfritt och alla som anmäler sig får en länk till inspelningen i efterhand.

Ur webinariets innehåll
Med fakta och siffror på fastighetsbranschens klimatpåverkan som underlag belyser vi några exempel från verkligheten. Vi tittar på konkreta lösningar, flöden, förutsättningar, processer och framgångsfaktorer.

Vi går dessutom igenom hur vi kan förändra vår inställning så det cirkulära blir det självklara och lönsamma och diskuterar vad man ska börja med för att spara så mycket koldioxid som möjligt. För att visa på de ekonomiska incitamenten har vi under hela webbinariet med oss två valutor; kronor och CO2.

Målgrupp
Webbinariet riktar sig främst till aktörer i olika roller i fastighetsbranschen, men kan vara intressant även för andra som är nyfikna och vill lära sig mer.

Läs mer och anmäl dig

________________________________________________________________________________________

Se hela vårt utbud av kurser, e-learning och webbinarierutbildning.ramboll.se

Intresserad av våra digitala produkter? Här kan du läsa mer om Lagbevakningen, EHS Compass, RamRisk och SafetyEngine.

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Tipsa en kollega

0.048