23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vätskerening behöver inte vara krångligt och kostsamt

| Medlemsnyhet | Företag KMC Ytbehandling AB

Vätskerening är en process som de senaste 20 åren utvecklats med stormsteg.

Idag kan man återanvända trumlingens processvatten och trumlingscompound under lång tid. Partikelavskiljningen sker manuellt eller automatisk. Att rena och återanvända processvatten bidrar naturligtvis till minskning av utsläpp i miljön men man utnyttjar trumlingscompoundet effektivare och drar där ner på förbrukningskostnader.

Det bästa och billigaste miljöskyddet fås genom att förhindra miljöbelastningen vid källan och inte genom en åtgärd i efterhand.

Återanvändning med centrifuger
I applikationer för återanvändning avskiljs trumlingsmedia och metallspån från vattnet i en centrifug. Olja och mindre partiklar < 1 µ kan frånskiljas med hjälp av flockningsmedel. Compound som använts i processen återstår till stor del i processvattnet för återanvändning i trumlingsmaskinen.

Rening med centrifuger
I centrifugeringstekniken avskiljs partiklar från vattnet med en centrifugalkraft som är flera gånger högre än jordens dragningskraft. Varje processvattencentrifug består av ett komplett system som innehåller alla egenskaper och funktioner som er speciella trumlingsprocess behöver.

Läs mer hur vi kan hjälpa dig att återanvända ert processvatten.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KMC Ytbehandling AB

Bruttovägen 9
175 43 Järfälla
Sverige
KMC Ytbehandling AB

Tipsa en kollega

0.078