23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kroken är haken

Ingenjörer kan nu dra nytta av ett större utbud av snabba lyftanordningar, eftersom norelem expanderar sitt utbud av krokar för att tillgodose ett större antal lyfttillämpningar än någonsin tidigare.

Lastkrokarna är tillverkade i enlighet med gällande lagstiftning om arbetsutrustning och maskiner och ger ett säkert och bekvämt gränssnitt mellan ett lyftdon och kedja eller lyftstropp, beroende på anordning. Alla modeller är lättillgängliga i olika typer för att passa en rad olika miljöer och med tillhörande hårdvara som standard, och är utrustade med en högkvalitativ smidd metallskyddsspärr som är utformad för att förhindra att laster upp till 10 ton glider av.

Krokarnas utformning säkerställer kompatibilitet med kedjestorlekar mellan 6 och 16 mm, vilket hjälper till att uppfylla de olika lyftkraven för en rad industriella miljöer. Det är bara en av många standardkomponenter som finns i den senaste versionen av THE BIG GREEN BOOK, norelems fullständiga referensguide för design- och maskiningenjörer.

När säkerhet är extra viktigt så stänger norelems utbud av självlåsande och svängbara krokar automatiskt och låses automatiskt under belastning, vilket säkerställer att de är ordentligt stängda under drift. På samma sätt är den nya runda slingkroken idealisk för snabba lyft av lyftremmar eller rundslingor, medan säkerhetsaspekterna av konstruktionen förstärks genom ett ytterligare metallås och avrundade hörn. De runda slingkrokarna är färgkoordinerade i enlighet med lyftkapaciteten hos de runda slingorna, vilket gör dem lättare att identifiera.

Marcus Schneck, VD för Norelem, förklarar: "Vi tillhandahåller ett omfattande sortiment av standardkomponenter i THE BIG GREEN BOOK, vilket tar itu med de komplexa behoven hos krävande industriella tillämpningar. Vi inser att lyfttillämpningar fortsätter att vara en viktig och aktiv del av industrin, och har uppdaterat vårt sortiment i enlighet därmed. Detta positionerar oss starkt för att fortsätta att möta våra kunders och den bredare industrins behov som helhet. "

Besök norelem.se för mer information.

Om norelem
norelem är världsledande tillverkare och leverantör av flexibla standarddelar och komponenter för maskinteknik. Företaget levererar mer än 70,000 standardprodukter avsedda för standardmaskiner och driftselement samt automationskomponenter.

98 procent av norelems komponenter finns tillgängliga från lager, med teknisk support för alla våra produkter. Denna omfattande lagerhållning gör det möjligt för norelem att tillhandahålla snabba och pålitliga leveranstider.

Om THE BIG GREEN BOOK
THE BIG GREEN BOOK är både norelems idékatalog och referensbok. Det är den gällande guiden till standardkomponenter.

THE BIG GREEN BOOK kombinerar produktinformation, specifikationer och teknisk information i en enda källa. Den är uppbyggd med hjälp av en logisk sekvens av artikelnummer baserat på produktionsstadier och innehåller referenser för bästa praxis, råd och vägledning.

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590714795

Tipsa en kollega

0.063