23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Webbinarium - Byggarbetsmiljösamordning 23/2

| Medlemsnyhet | Företag Ramboll Utbildning

Nästan alla verksamheter genomför någon gång ombyggnationer eller renoveringar i lokaler eller fastighetsområden som man äger eller bedriver verksamhet inom. Det många inte känner till är att man då kan räknas som byggherre.

Nästan alla verksamheter genomför någon gång ombyggnationer eller renoveringar i lokaler eller fastighetsområden som man äger eller bedriver verksamhet inom. Det många inte känner till är att man då kan räknas som byggherre och får ett långtgående ansvar att säkerställa en säker arbetsmiljö under det pågående arbetet. Vill du veta mer om hur detta kan beröra din verksamhet? Missa inte vårt kostnadsfria webinarium den 23 februari.

En fast arbetsplats där bygg- och anläggningsarbeten tillfälligt bedrivs kan ofta innebära stora arbetsmiljörisker. Ofta är flera olika verksamheter inblandade plus att det även är en föränderlig arbetsplats som är svår att styra över. För den som låter utföra bygg- och anläggningsarbetet finns ett stort ansvar för att säkerställa att arbetet bedrivs på ett säkert sätt.

Ur webinariets innehåll:

  • Inblandade aktörer i ett bygg-/anläggningsarbete (Byggherre, Byggarbetsmiljösamordnare (BAS-P/U), Ansvarig för samordningen)
  • Vilka krav ställs det på byggherren?
  • Vilken dokumentation behöver man säkerställa?
     
    Datum och tid: 23 februari kl 10.00-11.00

Webbinariet är kostnadsfritt och alla som anmäler sig får en länk till inspelningen i efterhand.

Anmäl dig via denna länk

Medlemsnyhet

Företag
Ramboll Utbildning

Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Sverige
Ramboll Utbildning

Tipsa en kollega

0.078