23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Konstant goda tvättresultat utan risk för utsläpp!

| Medlemsnyhet | Företag KMC Ytbehandling AB

Lösningsmedlestvättar från KMC passar utmärkt oavsett om det gäller bil-, flyg-, smyckestillverkning, belysning, elektrisk eller optisk industri, maskinbearbetning eller icke-bearbetande produktion.

Pero utvecklar och producerar innovativa system för rengöring av arbetsstycken av metall, plast, glas, keramik och kombinerade material.

Att tvätta i lösningsmedel innebär att tvätta med väsentligt lägre ytspänning vilket gör det lättare för tvättvätskan att komma åt och tvätta även i komplexa geometrier som till exempel kanaler, gängor och bottenhål.

Den separata destilleringen inuti ett hermetiskt tillslutet lösningsmedelssystem garanterar att såväl vätska för tvättning, som ånga för sköljning, finns i tillräcklig omfattning i varje cykel under processen och är det som ger det goda tvättresultatet varje gång!

Den lufttäta tvättekniken garanterar att alla föroreningar som tvättats bort från godset stannar i destillationsenheten och bidrar till att problemet med ständigt försämrad tvättvätska är ett minne blott. Utöver detta så tillhandahåller också de flesta lösningsmedelstillverkarna idag system för både tömning och påfyllning som sker under säkra former utan risk för utsläpp.

Läs mer eller kontakta oss så berättar vi mer! 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KMC Ytbehandling AB

Bruttovägen 9
175 43 Järfälla
Sverige
KMC Ytbehandling AB

Tipsa en kollega

0.078