23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Komplett sortiment för effektiv filterrengöring med låg luft

SMC lanserar en ny filterblåsventil med integrerad magnetventil, hög pulskraft, snabb responstid och låg luftförbrukning. Konstruktionen med membran utan fjäder ger ventilen en livslängd på minst 10 miljoner cykler.

JSXF är konstruerad för att ta bort smuts och partiklar från en rad olika industrifilter, snabbt och energieffektivt. Ett högt momentant tryck ger en puls som effektivt blåser rent filtret, samtidigt som den snabba responstiden leder till en minskad luftförbrukning under renblåsningscykeln. Ett höghållfast elastomer-membran utan fjäder ger en livslängd på minst 10 miljoner cykler vilket förlänger serviceintervallen och reducerar underhållskostnaderna avsevärt. Ventilen är robust och anpassad för tuffa applikationer med mediatemperaturer på -40 till 60°C och finns i utförande med kompressionskoppling, gänganslutning eller för tankmontage.

  • Effektiv renblåsning – hög pulskraft
  • Energieffektiv – kort responstid minskar luftförbrukningen
  • Lång livslängd – membran utan fjäder

Filterblåsventiler är ofta placerade på ställen som är svåra att komma åt, vilket gör underhållsarbetet extra krävande. ”I och med JSXF så kan vi erbjuda ett komplett sortiment av effektiva filterblåsventiler med lång livslängd och låg energiförbrukning, något som känns helt rätt i tiden” säger Magnus Karlström produktchef på SMC.

Mer information:
Magnus Karlström
Produktchef
Tel: +46 70-860 20 63
E-post: maka@smc.nu

SMC Automation AB
Ekhagsvägen 29
141 71 Segeltorp
Huddinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562764034

Kontaktperson

JK
Joakim Kalcidis
joka@smc.nu

Tipsa en kollega

0.031