23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ATS Shipbuilding får ökad produktivitet och effektivitet

ATS Shipbuilding, ett italienskt skeppsbyggnadsföretag som specialiserat sig på rörkonstruktion för marin- och yachtfartyg, stod inför utmaningar när de skulle införa integrerade arbetsprocesser. 

På grund av den ökade konkurrensen och komplexiteten på skeppsbyggnadsmarknaden behövde ATS en mjukvarulösning som hjälpte dem att arbeta samtidigt mellan olika avdelningar, vilket möjliggjorde ett intelligent skapande av leveranser genom konstruktion till design och stöd för tillverkning och installation.   


Genom att samarbeta med Hexagon har de hittat den bästa lösningen för alla nödvändiga funktioner och fördjupad kunskap från samma leverantör. Genom att återanvända konstruktioner från tidigare projekt sparar man mycket tid genom att undvika att börja om från början helt och hållet, vilket leder till en växande samling integrerade projekt där all viktig information finns tillgänglig för varje process.    


"Hexagons CADWorx Plant Professional hjälper skeppsbyggnadsföretagen att etablera ett integrerat arbetssätt, från konstruktion till design och tillverkning. Genom att använda Hexagons lösningar har vi förbättrat kvaliteten på våra leveranser, förbättrat informationsutbytet mellan olika avdelningar och överlag sett en betydande ökning av effektiviteten", säger Cuono Esposito, Chief Technical, Innovation & Methods Officer på ATS.  

Upptäck detaljerna bakom deras omvandling via fallstudien

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.046