23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand-butiken i Helsingborg flyttar

Under våren flyttar Hydroscands butik i Helsingborg till större och fräschare lokaler, ett stenkast från den nuvarande butiken.

Hydroscand-butiken i Helsingborg kommer snart att flytta och beräknas öppna på den nya adressen i början av mars. För de kunder som redan handlar på Hydroscand blir det dock ingen större omställning, då de nya lokalerna är belägna i grannfastigheten, på Garnisonsgatan 19.

Den nya butiken är, precis som den gamla, belägen i Berga industriområde som ligger cirka fem minuter från Helsingborg centrum. Utanför lokalen finns det goda parkeringsmöjligheter för Hydroscands kunder, såväl framför butiken som på baksidan – även för större fordon.

”Flytten innebär flera fördelar för Hydroscands kunder, då butiksytan blir större och parkeringsmöjligheterna bättre. Det blir även enklare för kunder med större fordon som nu kan fortsätta runt butiken för att komma ut på Garnisonsgatan igen, i stället för att backa och vända” säger Conny Hansen, regionchef syd på Hydroscand.

Den nya butiken kommer att ha samma breda sortiment av slang och ledningskomponenter som tidigare samt erbjuda slangservice - både i butiken och på plats hos kunderna. Från butiken i Helsingborg utgår nämligen tre SlangExpress-bussar som hjälper Hydroscands kunder i fält med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhållsarbeten. Allt för att minska risken för kostsamma oplanerade driftstopp.

”Det känns bra att vi nu får bättre och större lokaler. Jag hoppas att kunderna kommer att uppskatta de förändringar som utförs i samband med flytten. Butiken kommer att planeras på ett smartare sätt för att göra allt ännu mer lättillgängligt för våra kunder”, säger Magnus Ryham, platschef på Hydroscand i Helsingborg.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Tipsa en kollega

0.047