23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Liedholms öppnar nytt kontor i Malmö

| Medlemsnyhet | Företag Liedholms Maskinteknik AB

Liedholms flyttar in på Östra Varvsgatans Kontorshotell i Malmö.

Liedholms öppnar upp ett kontor på Östra Varvsgatans Kontorshotell i Malmö för att underlätta för vår personal inom konstruktion & beräkning som bor i Malmöområdet.

Vi har många pågående projekt och fler kommer!

Liedholms Maskinteknik AB tillverkar avancerade svetskonstruktioner, tryckkärl och kompletta maskiner till kunder inom energi- & miljöindustri, processindustri och för marina applikationer med höga krav på dokumentation och spårbarhet. Vi arbetar såväl med kolstålskonstruktioner som i höglegerade rostfria material och titan. Vi är vana vid höga krav från våra kunder och har dessutom stor erfarenhet av kundanpassningar med konstruktion och beräkning, produktutveckling och projektledning. Ett växande segment är just produktionsanpassning av kundens produkt mot krav enligt ASME U.

Förra året tillverkade vi över 1 000 tryckkärl åt våra kunder och genom deras världsomspännande verksamhet finner man numera Liedholmstillverkade produkter överallt på land och till sjöss. Detta medför också att vi har stor vana vid att ta emot internationella besök, såväl av slutanvändare liksom tredjepartsorgan vid inspektioner, tester och certifieringar.

 

Medlemsnyhet

Företag
Liedholms Maskinteknik AB

Ingenjörsgatan 2
252 27 Helsingborg
Sverige
Liedholms Maskinteknik AB

Tipsa en kollega

0.109