23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Krönika av Amanda Hilding - Optimism och framtidstro i en tu

Vi kan se tillbaka på ett 2021 som till en början präglades av osäkerhet på grund av pandemin. Det känns väldigt roligt att konstatera att när vi nu summerar det gångna året och blickar fram emot 2022, så gör vi det med stor tillförsikt!

Ännu är inte pandemin över, vi på Axelent håller ut och vidtar fortsatt de åtgärder som krävs. Förra året förde med sig gradvisa lättnader i restriktionerna, äntligen kunde vi alla samlas på ett säkert sätt under samma tak igen. Att få träffa varandra och våra kunder gav oss alla en välbehövlig energikick.
I vårt senaste X-News kan du läsa mer om Axelents arbete med hållbarhet, det är något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vi har sedan många år tillbaka satsat på vindkraft och nu på senare år även investerat i solceller till våra fastigheter. Vi har även jobbar hårt med ett cirkulärt energiflöde i vår produktion. Hållbarhet kommer att bli en ännu större del i vårt erbjudande till våra kunder i framtiden!

Tack alla våra kunder, leverantörer och medarbetare som varje dag möjliggör att vi kan arbeta med det vi brinner allra mest för; att skydda människor i produktions- och lagermiljöer!

Varma hälsningar,
Amanda Hilding

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

SE
Susanne Engvall
Marketing Coordinator
Susanne.Engvall@Axelent.se

Tipsa en kollega

0.032