23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Prestigepris till Lesjöfors från fordonsmarknaden i Ryssland

I november tilldelades Lesjöfors en hedersam utmärkelse i Ryssland för ”bidrag till utvecklingen av branschen för fordonskomponenter”. Priset kallas World Automotive Component WAC (Russia MAK) 2021 award.

Över 5 000 mässbesökare från tre olika mässor inom fordonskomponentindustrin i Sankt Petersburg, Moskva och Jekaterinburg röstade och Lesjöfors stod som vinnare av priset. Dessutom fanns även ett expertråd med representanter från myndigheter, grossistföretag, universitet, analysföretag samt motorjournalister som röstade separat, vilket sammanräknat med publikrösterna fastställde vinnaren.

Prisutdelningen skedde under en ceremoni bland välkända leverantörer inom motorindustrin och andra nyckelspelare på reservdelsmarknaden.

LEVERANSER, TILLGÄNGLIGHET OCH KVALITET I FOKUS
De nominerade företagen bedömdes utifrån kriterier som leveranssäkerhet, tillgänglighet av företagets produkter hos distributörer och bredd på sortimentet. Produktkvalitet och kundnöjdhet var också viktiga faktorer.

LÅNGSIKTIG  DISTRIBUTION
Konstantin Breze, verksamhetschef för Lesjöfors i Ryssland är mycket glad över utmärkelsen:

”Lesjöfors har sett till att förse våra ryska bilister med produkter som håller i minst tio år. Vi är en av få leverantörer som har ett eget produktlager där 99 procent av vårt sortiment alltid finns i lager. Vi är mycket stolta över att få denna kvalitetsstämpel för vårt engagerade arbete och framtiden för Lesjöfors i Ryssland ser mycket ljus ut.”

Organisationen som står bakom utmärkelsen omfattar förlaget Max Media, mässan Automechanika (MIMS) samt analysbyrån ASM-Holding.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047