23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ISCAR Sverige skapar nya roller för att axla större projekt

| Medlemsnyhet | Företag Iscar Sverige AB

ISCAR Sverige fortsätter att satsa på den svenska marknaden och en av satsningarna sker på teknikavdelningen. Sverker Bihagen, teknikchef, berättar om en omorganisering med nya roller för några av de befintliga teknikerna.

Bidltext: Iscar Sveriges nya produktansvariga tekniker från vänster Per Jansson (fräsning), Claes Eriksson (hålbearbetning) och Lars Malmrud (svarvning) tillsammans med teknikchef Sverker Bihagen längst till höger

I början av året infördes nya produktansvarsroller där Claes Eriksson blev produktansvarig för hålbearbetning, Lars Malmrud för svarvning och Per Jansson för fräsning. Dessa produktansvariga ska fördjupa sig inom sitt produktområde och sprida kunskapen i organisationen samt bistå med sin kunskap i stora projekt ute hos kunderna. De kommer också att skapa närmare relationer med produktcheferna på moderbolaget Iscar Ltd.

Teknikorganisationen har dessutom utökats och förstärkts med ytterligare 2 personer vilket gör att den numera består av totalt 15 personer som är redo att ta sig än såväl stora som små projekt och utmaningar.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Iscar Sverige AB

Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Sverige
Iscar Sverige AB

Tipsa en kollega

0.094