23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AP&T hjälper kunderna att säkra sin produktion

För att möta kundernas behov av hög maskintillgänglighet och produktivitet, utvecklar AP&T sitt erbjudande med individuellt anpassade tillgänglighetsavtal.

– Ett välplanerat underhåll och snabb service är nyckeln till hög maskintillgänglighet och produktivitet. Med ett Availability Agreement ser vi till att kundernas maskiner får exakt det underhåll de behöver för att prestera på topp under hela livslängden till en förutsägbar kostnad, säger Magnus Svenningsson, Director Aftermarket Services på AP&T.

Varje tillgänglighetsavtal utformas för att passa varje kunds specifika verksamhet. Grunden är en väl definierad plan för underhåll och support som ger en god överblick över de åtgärder som behövs för att säkerställa en stabil och lönsam produktion på både kort och längre sikt. Underhåll, reservdelar, teknisk support, maskinövervakning och utbildning är några av de tjänster som ingår i AP&T:s erbjudande.

– Ett tillgänglighetsavtal med AP&T ger helt enkelt våra kunder möjlighet att fokusera helhjärtat på att serva sina kunder, medan vi tar hand om maskinerna, säger Magnus Svenningsson.

Kontakta gärna din ordinarie kontaktperson på AP&T för mer information om våra tjänster och tillgänglighetsavtal. Du kan också läsa mer på vår hemsida.

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Tipsa en kollega

0.031