23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Succé för studsmattor med välbalanserade kvalitetsfjädrar

| Medlemsnyhet | Företag Lesjöfors AB

Upp och hoppa, nu är det vår! Inför en ny utesäsong med lek och hopp passar en nyhet om studsmattor perfekt. Lesjöfors specialframtagna trampolinfjädrar har nämligen bidragit till att göra North Trampolines Performer till en försäljningsframgång.

Försäljningen av premiumstudsmattan Performer har varit en framgång för Göteborgsbaserade trampolinspecialisten North Trampoline. Företaget säljer sina studsmattor till 22 länder i Europa och har nyss dragit igång försäljning i USA och under året står Australien på tur. Företaget räknar med att försäljningen av produkten som lanserades 2019 ska tredubblas under kommande år från en nivå som låg långt över förväntan på en nylanserad produkt.

”Det finns ett sug i marknaden och Performer har tagits emot mycket väl. Den högre kvaliteten som ligger i det dyrare priset motsvarar väl användarnas förväntningar och de omdömen vi fått är mycket fina”, säger Thomas Hagel, R&D Manager på North Trampoline.

Höga krav på prestanda

När den högklassiga studsmattan skulle utvecklas var kraven höga på prestanda, kvalitet och säkerhet. Av naturliga orsaker har dragfjädrarna en nyckelfunktion och North Trampoline vände sig till Lesjöfors för att ta fram den ultimata fjäderlösningen.

”Vi har fjäderutveckling i vårt DNA så väl vi hade fått klart för oss vilka egenskaper som kunden efterfrågade så var resan till en väl avvägd fjäder med hög dynamik och med lång livslängd – inte så lång”, säger Henrik Berner, affärsutvecklingschef för Lesjöfors i Sverige.

I en produktfilm för Performer framgår fjädrarnas funktion på ett mycket tydligt sätt.

Utveckling i Sverige

All utveckling av North Trampolines studsmattor och trampoliner sker i Sverige vilket borgar för ett fokus på kvalitet och säkerhet. Företaget försöker även att i den mån det går att använda svenska underleverantörer där Lesjöfors är en av de främsta.

”Lättheten i att ha ett partnerskap som bygger på samma värdegrund som vår går inte att underskatta. Kompetensen, lyhördheten och flexibiliteten är faktorer som gör att vi gärna rekommenderar Lesjöfors till andra”, säger Thomas Hagel.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Lesjöfors AB

Köpmannagatan 2
652 26 Karlstad
Sverige
Lesjöfors AB

Tipsa en kollega

0.082