23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya idéer för design

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

I checklistan guidar vi dig med 10 tips för att enkelt hitta rätt lås till din applikation. Fråga oss & spara upp till 50 % av konstruktionstiden

Visste du att du sparar mellan 50-60 % av konstruktionstiden genom att hitta rätt produkt i början av ett utvecklingsprojekt. Ett lås med rätt funktion och design bidrar till en användarvänlig produkt, samtidigt som det höjer ert varumärke för slutanvändaren. I vår checklista guidar vi dig med 10 tips för att enkelt hitta rätt lås till din applikation. 

Ladda ner checklistan för att välja rätt lås

Möt vår nya kollega Marcus

Marcus Särkijärvi är ny säljare för distrikt; Västra Götaland, Halland
Värmland, Örebro & Dalarna. 

―Mitt jobb har alltid handlat om kunddialoger och kundlösningar på ett eller annat sätt, vilket jag tycker är väldigt stimulerande.

Tveka inte att boka ett möte med mig för att få nya perspektiv på dina konstruktionsutmaningar, eller för att få en bredare bild av hur Aero Materiel kan stötta dig som teknisk partner och distributör.

Lär känna Marcus här!

Senaste nytt - Counter Balance
Counter Balance bibehåller en mjuk rörelse tillsammans med en kontrollerad följsamhet vid öppning och stängning av tunga industriluckor. Den avancerade tekniken gör att Counter Balance (CB) erbjuder flera funktioner. Här kombineras kraft, positioneringsteknik och flexibilitet. Produkten är designad till storkök, medicin, inredning och industriell utrustning.

Din tekniska partner
Som distributör och teknisk partner har vi funnits i många år i flera branscher och det gör att vi tar med oss tidigare erfarenheter till framtida kundprojekt. Vår strävan är att vara experter på våra kärnprodukter: lås, gångjärn, fästelement och gasfjädrar gör att vi är bra på att ständigt tillhandahålla ett produktutbud med rätt funktioner, prestanda och kvalité.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Tipsa en kollega

0.078