23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Succé för Monitor ERP Systems etablering i Norge

| Medlemsnyhet | Företag Monitor ERP System AB

Under hösten 2020, mitt under den rådande pandemin etablerade sig Monitor ERP System i Norge med huvudkontor i Oslo. Syftet var att komma närmare både nya och gamla norska kunder, så att dessa lättare kan få hjälp av både säljare och konsulter.

Etableringen har gått över förväntan och trots rådande pandemi så har det varit en stor efterfrågan från de norska kunderna på Monitors produkter och tjänster.

– Vi på Monitor har sedan starten blivit ännu mer övertygade om att beslutet var rätt, då vi nu ser bredden och kraften i norsk tillverkningsindustri. Här i Norge finns en sådan variation av företag inom områden som bland annat elektronik, möbelproduktion och mekanisk tillverkning, som gömmer sig bakom den mer synliga oljeindustrin, säger Jonas Persson, internationell försäljningsdirektör och vd för den norska verksamheten.
 
Flera stora implementeringar av MONITOR är på gång hos välkända norska industribolag. - Det känns extra bra varje gång vi ser en ny kund som förbättrar sin effektivitet på grund av att de valt MONITOR ERP System, säger Jonas Persson.
 
I Norge finns nu tre konsulter och två säljare. Nästa steg är att vi kommer att rekrytera ytterligare en konsult som är specialiserad på ekonomi.  Vi planerar en roadtrip under hösten 2021 där vi besöker olika platser i hela Norge med fokus på industry 4.0 och MONITOR G5.
 
Med 40 års erfarenhet är Monitor den marknadsledande leverantören av affärssystem i Sverige. Verksamheten omfattar även utbildning, konsultverksamhet och support inom affärssystemet MONITOR som finns installerat hos omkring 5 000 företag och används dagligen av över 300 000 användare runt om i världen. Monitor har i dag drygt 300 anställda och finns representerade i ett tiotal länder med dotterbolag i Norge, Finland, Polen, Malaysia och Kina.
 

Läs mer om Monitor: 

https://monitorerp.com/


 
 
 
 
 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Monitor ERP System AB

Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall
Sverige
Monitor ERP System AB

Tipsa en kollega

0.078