23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyhet Counter Balance

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Upplev en produkt som erbjuder flera egenskaper med funktion, design och flexibilitet.

Counter Balance bibehåller en mjuk rörelse tillsammans med en kontrollerad följsamhet vid öppning och stängning av tunga industriluckor.

Avancerade funktioner för din lucka
 Den avancerade tekniken gör att Counter Balance (CB) erbjuder flera funktioner. Här kombineras kraft, positionerings- teknik och flexibilitet. Produkten är designad till storkök, medicin, inredning och industriell utrustning.

Ladda ner broschyr om gångjärn här!

Öppna en tung lucka med enkel beröring 
Counter Balance skapar en helhet med den smarta motvikts teknik som ger låg friktion och gör att luckan stannar i önskat läge med enkel manövrering. Dessutom klarar Counter Balance höga krafter för att lyfta tunga industriluckor på ett följsamt sätt utan att den far iväg. Alla dessa egenskaper gör att Counter Balance är pålitlig med hög säkerhet och användarvänlighet oavsett vinkel och placering på luckan eller locket.

Designmöjligheter för luckor
 Med sin kompakta design kan Counter Balance vara ett passande alternativ för applikationer där utrymmet är trångt och man önskar uppnå egenskaper som motsvarar en gasfjäders kraft samt ett gångjärns följsamhet vid öppning.

Balanserar bort vikten i en tung lucka
 Counter Balance neutraliserar gravitationens nedåtgående kraft och ger exakt kontroll när tunga paneler öppnas och stängs för att stanna i önskad positionering i både varma och kalla temperaturer.

Kontaka bo.murath@aeromateriel.com om du vill veta mer!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Counter Balance bibehåller en mjuk rörelse tillsammans med en kontrollerad följsamhet vid öppning och stängning av tunga industriluckor.Nyhet Counter Balance - storkök, medicin, inredning och industriell utrustning.

Tipsa en kollega

0.093