23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vill du sträcka skruvar lika effektivt som Magnus?

| Medlemsnyhet | Företag Nord-Lock International AB

Att Nord-Lock Group kan erbjuda några riktigt effektiva lösningar för säkring av skruvförband är kanske inte en nyhet. Men vi ville ändå passa på att presentera Boltight och Superbolt för er som ännu inte känner till dem.

Vem är Magnus?

Om du vill lära känna Magnus, Knut och Conny och höra mer om hur de kan hjälpa dig hitta smartare lösningar till dina skruvförband, så rekommenderar vi att du ser vår film först.  Men så mycket kan vi säga, att det finns en koppling till Boltight och Superbolt.

Vad är Boltight? 

Boltight har i över tio år legat i framkant när det gäller hydraulisk sträckning. Våra sträckningsverktyg erbjuder snabba, exakta och säkra lösningar för att dra åt och lossa flera skruvar samtidigt.

Boltight har lösningar för alla branscher  
 
Boltights verktyg används i stor utsträckning i många industrisektorer – i själva verket överallt där kritiska skruvförband kräver exakt och pålitlig åtdragning. Vi lovar en kostnadseffektiv lösning, oberoende av kraven. Robusta konstruktioner förenar enkel användning med pålitlig prestanda och lågt underhåll. Boltight är stolt över att kunna fortsätta sin tradition att tillhandahålla enastående kundservice. Vi arbetar tätt tillsammans med tunga industrier för att utveckla lösningar som passar dina unika krav.

Vad är Superbolt? 

 Superbolt var först i världen att revolutionera muttrar och skruvar i och med teknologin för multi-jackbolt tensioners. Sedan dess har vår teknik visat sin styrka i tiotusentals framgångsrika installationer, och vi fortsätter att utveckla nya lösningar för att lösa nästa generations skruvutmaningar.

Läs mer om  Superbolt och Multi-Jackbolt tensioning på vår hemsida

Våra verktyg är lätta, robusta och användarvänliga - samtidigt som de säkrar ett precist och pålitligt resultat vid höga belastningar. 

Boltight och Superbolt verktyg används bland annat i följande branscher:

  • Transport inklusive luftfart och järnväg
  • Produktion och förädling
  • Konstruktion och brobyggnad
  • Gruvdrift och stenbrytning
  • Maskinkonstruktion
  • Skeppsbygge och marin
  • Medicin och hälsa
  • Smidespressar och andra pressar

 Vi besvarar gärna frågor om våra produkter och hur de kan skapa den rätta lösningen för er verksamhet, och kommer også gärna ut och ser på projekt på plats. 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nord-Lock International AB

S:t Johannesgatan 1D
211 46 Malmö
Sverige
Nord-Lock International AB

Tipsa en kollega

0.079