23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Nord-Lock International AB

VI SÄKRAR DINA SKRUVFÖRBAND

1982 utvecklades Nord-Lock® den orginala killåsningsteknologin som säkrar dina skruvförband skapad på en liten firma i Norra Sverige. I dag har vår expertis på området samt vår innovativa teknologier inom säkring och tilspänning av skruvförband växt till att ha marknadens bredaste utbud, med produkter som Superbolt™ mekaniska Tensioners, Boltight™ hydrauliska sträckare och Expander® Systems ledaxlar.

Varje skruvförband kräver sina egna överväganden, och det är därför som våra erfarna tekniker och skruvförbandsexperter alltid står beredda att hjälpa till. Din upplevelse som kund hos Nord-Lock Group är det viktigaste för oss och vi står redo med all den tekniska support, kunskap och expertis som du kan behöva för att säkra optimala lösningar och långsiktig problemfri drift. 

Hos oss på Nord-Lock Group är kraven på säkerhet och hållbarhet kompromisslös och våra produkter gennomgår därför industrins mest rigorösa tester. Våra lösningar är verifierade och standard hos världsledande företag inom de en mängd branscher.

Vi vet att det kan vara tufft att hitta de mest pålitliga lösningarna för dina skruvsamlingar. Nord-Lock Group gör processen enklare för dig genom att erbjuda full livstidsgaranti på våra sina teknologier så att du kan känna dig trygg i att ha funnit den bästa lösningen för din applikation.

Våra tekniska produkter produceras i våra moderna fabriker i Sverige, Storbritannien och USA. Samarbetet med Nord-Lock Group ger dig tillgång till våra teknikerteam som kan erbjuda utbildning och support baserat på dina behov. Om du behöver skräddarsydda lösningar, guidar våra experter dig genom designfasen och genomför nödvändiga tester. 

Var du än befinner dig i världen har vi ett regionkontor eller tekniskt center som står beredda med råd och vägledning.

Vi har lokala representanter på strategiska platser i  Sverige, och du kan enkelt få kontakt med oss på telefon eller e-post.

Nord-Lock International AB
S:t Johannesgatan 1D
211 46 Malmö
Sverige
VAT nummer: SE5566105739
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047