23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Carsten Holm A/S kan också tillverka prototyper

| Medlemsnyhet | Företag Carsten Holm A/S

Kanske känner du Carsten Holm A/S bäst för det stora utbudet av tätningar och packningar, men visste du att vi också tillverkar prototyper?

Även om vi har tillverkat prototyper i nästan 30 år har vi fortfarande kunder som är positivt överraskade när de får reda på att vi också kan vara till hjälp för att göra prototyper i både plast och gummi.

30 års erfarenhet med tillverkning av prototyper
Under åren har vi hjälpt ett antal stora danska och utländska företag att producera prototyper i samband med deras produktutveckling. Vid prototyptillverkning ger vi gärna vägledning om optimeringsalternativ så att kunden kan uppnå optimal serietillverkning på lång sikt.

Vi har kunskapen och erfarenheten att hjälpa till med allt från applikationstekniska frågor och materialval till produktion av själva prototypen. Då den slutliga prototypen är klar hjälper vi gärna till med att utveckla en kommersiell lösning.

Behöver du hjälp till produktion av en prototyp?
Vi har djupgående produkt- och materialkunskap och kan hjälpa dig och vägleda dig även med de mest komplicerade tätningslösningarna. Kontakta vår tekniska avdelning på tel. +45 62 62 52 55  – så hjälper vi dig att nå ditt mål.

Om Carsten Holm A/S
Företaget grundades av Carsten Holm i 1979.  Idag har det familjeägda företaget övertagits av andra generationen.
Carsten Holm A/S är ISO 9001:2015-certifierad. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialuppsättningar för alla grenar av den danska och internationella industrin.
Företaget har för närvarande 34 anställda i Danmark och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou, Kina.

Medlemsnyhet

Företag
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Tipsa en kollega

0.11