23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tyska Lesjöforsbolaget Velleuer får hedrande pris

Siegenia-koncernen i Tyskland har utsett Lesjöforsbolaget Velleuer till Årets leverantör. Det är en prestigefull utmärkelse som är baserad på ett partnerskap med högkvalitativa produkter och pålitliga leveranser.

Siegenia är en tysk tillverkare av ett brett sortiment av innovativa lösningar för fönster-, dörr- och ventilationssystem med global försäljning. Velleuer, ett av Lesjöfors tyska bolag, har under många år levererat flertalet olika typer av fjäderprodukter till Siegenia, från stansade detaljer, tryckfjädrar och vridfjädrar till bockade tråddetaljer, i både små och stora kvantiteter.

Säkra leveranser och högkvalitativa produkter i fokus
Årligen utser Siegenia en leverantör som utmärkt sig under året på ett positivt sätt till ”Årets leverantör”. Utmärkelsen för 2019 gick till Velleuer för träffsäkra leveranser och högkvalitativa produkter under ett för Siegenia fullbokat och utmanande år. Prisceremonin var planerad till 2020 och sköts först upp för att sedan ställas in helt som en konsekvens av pandemisituationen. Velleuer fick dock ta emot ett diplom för utmärkelsen. Det var andra gången Siegenia utsåg Velleuer till Årets leverantör.

Långsiktigt partnerskap
Efter många års förtroendefull relation ser både Siegenia och Velleuer optimistiskt på framtida samarbeten i detta utmanande marknadssegment. Frank Jahn, chef för Velleuer, kommentar partnerskapet:
”Jag har 25 års personliga relationer till Siegenia och uppskattar särskilt vår samverkan när det gäller produktutveckling. Eftersom företaget är marknadsledande i ett hårt konkurrensutsatt segment, har de höga krav på kvalitet och säkerhet vilket kräver hög effektivitet i både tillverkningsprocessen och preventiva kvalitetsstrategier. Detta passar båda våra företags anda och kultur mycket väl.”

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047