23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

2020 års Bäckmanpristagare – motocrossföraren Jacqueline

I december var det dags att dela ut Bäckmanpriset för år 2020. Priset gick till den unga motocrossföraren Jacqueline Löfqvist, Filipstads MCK.

Motiveringen löd:

”För en helhjärtad och lyckosam satsning i en stenhård sport med högt satta mål där blod, svett och tårar tillhör vardagen. En satsning som kommer att sätta Filipstad på motocrosskartan i hela Sverige!"

Mats Blåder, VD Bäckman Blästermaskiner:
- Jacqueline är en förebild för unga utövare av sport och motocross i synnerhet. Hon vet för att nå sina drömmar krävs det passion, målmedvetenhet och hård träning.

Jacquelines största intresse har alltid varit och är motocross. Drömmen är att stå på pallen i SM före 18 år och sen köra EM/VM. Det är vi övertygade om att Jacqueline kommer att lyckas med.

Det årliga Bäckmanpriset instiftades 2019 i samband med företagets 50-årsjubileum. Tanken med priset är att uppmärksamma personer, organisationer eller föreningar som genom sina insatser gynnar invånarna och kommunen Filipstad. Förra årets pristagare var initiativtagarna och grundarna till Filipstads Skateboardpark.

För mera information kontakta Mats Blåder, VD Bäckman Blästermaskiner, telefon 070 334 56 33 eller e-post mats.blader@backmanblast.se

Bäckmanpriset

Bäckman Blästermaskiner AB
Industrivägen 19
Box 40
682 21 FILIPSTAD
Filipstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564024601

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031