23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

norelem lanserar kompakt linjärt komponentområde

| Medlemsnyhet | Företag norelem AB

Den globala standardkomponentspecialisten, norelem, lanserar ett kompakt sortiment av linjärhusenheter, kullager och axelstöd för att säkra maskiner i små utrymmen.

Det nya kompakta linjära komponentområdet från norelem kan användas i monterings- och matningsmaskiner samt optiska skannrar och robotar, och erbjuder en kompakt design för att hjälpa konstruktörer som arbetar med begränsningar i utrymme.

Marcus Schneck, VD på norelem säger: ”Detta nya sortiment ger konstruktörer stabilitet och precision när de arbetar i trånga utrymmen. Med viktiga funktioner som klämning och självfästning blir dessa delar en viktig vardagskomponent.”

Utbudet av kompakta produkter är enkla att installera och robusta, vilket ger konstruktörer insikten att både maskiner och komponenter kommer att sitta på plats. Linjärhusenheterna kan fungera som transportvagnar som sträcker sig längs en rak linje och består av ett aluminiumhus med ett förinstallerat linjärkullager och en tätning på vardera sidan, vilket gör den till en mycket lätt komponent som är enkel att installera.

De kompakta linjärkullagren finns med eller utan självjusterande funktion. Den vanliga stålversionen har också en hållare i plast, medan de självjusterande modellerna består av ett hölje av plast, med löpplattor, så att de kan korrigera feljusteringar för att kompensera för toleranser och förhindra lutning.

Sist men inte minst innehåller det nya norelem-sortimentet axelstöd som också kommer i kompakt form. De har ett lokaliseringshål som möjliggör enkel och säker montering av styraxlarna och är lätta att montera, vilket ger snabbt inriktningsstöd med sidoklämning.

Det kompakta sortimentet av linjärhusenheter, kullager och axelstöd finns att beställa direkt från THE BIG GREEN BOOK, norelems internationellt erkända katalog med över 60 000 standardkomponenter

Mer information om norelem finns på www.norelem.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
norelem AB

Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sverige
norelem AB

Tipsa en kollega

0.078