23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Svårt att finna komponenter som uppfyller rätt mått & design

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Vi vet, det kan vara både utmanande och klurigt... Passa på att prova vår nya konfigurator för att få ut önskat mått på ditt pianogångjärn.

Konfigurera idag
 
Gångjärnskonfiguratorn är uppdaterad för att få ut CAD-fil och produktinformation. Välj mått & material för önskad dimensionering. I vår verkstad bearbetas pianogångjärnen efter dina mått, hålbild och fjädring kan monteras för rätt motstånd och rörelse för luckan.

Hitta CAD-filer i "Gångjärnskonfiguratorn"

Intuitivt lås till specialfordon

R4 ger möjlighet till rätt upplevelse när man öppnar och stänger en lucka eller dörr. Den robusta helheten gör att stängning av luckan sker intuitivt med ett lätt tryck på dörren eller luckan. Låsningspunkten (R4 låsmekanismen) kan väljas eller flyttas till lämpligt ställe. Låspunkten kan väljas fritt, dvs placering av låsmekanismen, som kontrolleras med vajer. R4 låssystemet består normalt av upp till tre komponenter för bästa lösning att öppna och stänga. Låssytemets handtag och lås kopplas ihop med en vajer så att dörren öppnas smidigt. Stäng enkelt genom att slå igen den till låst läge.

Klicka här för att ladda ner broschyr om R4-lås!

Framtiden, låset som du styr med Bluetooth

Behovet av säkerhet ökar i samband med att flera datahallar lagrar information. Vårt nya elektriska lås kan kopplas upp med Bluetooth och är en utmärkt lösning. Du kan säkerställa din medarbetares access och behörighet. Välj mellan Bluetooth, RIFD kort, pinkod eller tvåverifieringskodning. Enkelt sätt att säkerställa att rätt person får rätt access till olika skåp eller rum i datahallar. Det elektriska låset går enkelt att integrera med ett helt nätverkssystem.

Nyfiken på att veta mer!
Kontakta marknad@aeromateriel.com
+ 46 (0) 36-34 44 40


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

R4-lås förhindras oavsiktlig öppning samtidigt har låsen av en hög prestanda nivå för att klara varierande utomhusklimat. Vårt nya elektriska lås kan kopplas upp med Bluetooth och är en utmärkt lösning. Du kan säkerställa din medarbetares access och behörighet. Välj mellan Bluetooth, RIFD kort, pinkod eller tvåverifieringskodning.

Tipsa en kollega

0.113